Skip to content

Caesar Experts op ICT & Logistiek

Ook dit jaar zijn de integratie specialisten van Caesar Experts aanwezig op ICT & Logistiek van 5 t/m 7 november in de Jaarbeurs in Utrecht. De kennis en expertise van de Caesar Experts consultants sluiten nauw aan bij het thema van dit jaar: Smart Warehousing.

Smart Warehousing

Smart Warehousing houdt in dat systemen onderling worden verbonden, mensen en robots gaan samenwerken en data wordt uitgewisseld. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en efficiency.  Hierin ligt ook een gevaar voor onnodige complexiteit. Deze complexiteit is te voorkomen door te kiezen voor het juiste integratieplatform. Een integratieplatform staat middenin het applicatielandschap en ondersteunt de business doeleinden.

Passend integratieplatform

Onze integratie specialisten adviseren over de keuze van het best passende integratieplatform, verzorgen de inrichting en helpen met het opstellen van protocollen en nieuwe interfaces. Zij zorgen ervoor dat data-uitwisseling tussen applicaties kan plaatsvinden, zodat u de juiste informatie kunt delen, interpreteren en samenvoegen. Integratie zorgt voor meer flexibiliteit en efficiency.

Binnen Caesar Experts hebben we de kennis en ervaring van onze integratie experts samengebracht binnen één team om u nog beter te kunnen ondersteunen. De naam van dit team? Syntergration.

Bezoek ons op ICT & Logistiek, standnummer 01.A097, wij vertellen  graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Ben jij een Java Expert?

Wil je ons bekroonde team versterken? Laat dan van je horen, we zijn altijd op zoek naar nieuw talent.