Skip to content

Java

Java Experts die het verschil maken

Java Developer bij Caesar Experts

Al 25 jaar bouwen wij met onze Java-specialisten aan creatieve & innovatieve projecten. Naast klantgerichtheid en ondernemerschap hebben onze specialisten een vergaande liefde voor de nieuwste digitale ontwikkelingen.

Van A tot Z inzetbaar

Van stagiair tot senior Architect, iedereen heeft dezelfde goals binnen het Java team. Kennis delen, inspireren, opdrachten binnen budget en gestelde tijd tot een goed eind brengen en uiteraard met veel plezier.

Onze Javanen zijn van A tot Z inzetbaar: van adviseren, architectuur, bouwen, ontwikkelen en het testen van applicaties voor onze klanten. Wij zijn van alle markten thuis. Zijn onze specialisten niet bij de opdrachtgever? Dan zijn zij in een inspirerende omgeving in Utrecht elkaar aan het challangen met de nieuwste en creatiefste Java technologieën in ons Java Competence Center. 

Java expertise om het verschil te maken

Met onze Java expertise maken wij het verschil. Naast de brede technische kennis van Java weten onze experts ook hoe je op de beste manier software kan maken door het toepassen van Domain Driven Design. De manier om in een vroeg stadium modellen te maken van steeds complexer wordende software en deze vervolgens toe te passen binnen de applicaties.

Onze gecertificeerde Java software engineers blinken uit in o.a.:

 • Analyse en Design van Java systemen (OOA, OOD en Domain Driven Design)
 • Java enterprise software ontwikkeling
 • Ontwerp, advies en gebruik van een Java ontwikkelstraat (Continuous integration / Continuous development)
 • Toepassen van het Spring framework
 • Toepassen van unit test frameworks, zoals JUnit, Mockito en PowerMock
 • Toepassen van geautomatiseerd testen d.m.v. Cucumber en FitNesse
 • Het vervullen van de rollen Java Software Architect en (Lead) Software Engineer, Coach/Mentor

Java Competence Center

In het Java Competence Center houden onze Java Experts hun kennis en vaardigheid op peil. Tijdens de maandelijkse Java Competence Meeting vergroten en delen ze hun kennis met de andere deelnemers.

Java en integratie

Via onze eigen tool Assimbly kunnen we met gebruik van Java open source integratie-oplossingen realiseren. Door middel van het aanmaken van flows via een webportaal kunnen we talloze systemen betrouwbaar aan elkaar koppelen.

Heb je vragen over dit onderwerp?
Neem dan contact met ons op.

Caesar Experts Java

ben jij een Java expert?

Wil je ons bekroonde team versterken? Laat dan van je horen, wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent of stagiairs!

MEER INFORMATIE

Het Caesar Experts Java team helpt je bij het vinden van de juiste antwoorden voor jouw organisatie. Neem contact op met Cees Bukman voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Cees Bukman

Unitmanager Java

+31 (0) 88 240 6255
c.bukman@caesar.nl


  Werken bij Caesar Experts: Eduard Haaijer – deel 1

  In Werken bij Caesar Experts vragen we diverse mensen uit ons team naar hun werk. Vandaag is Eduard Haaijer aan de beurt! Ruim 15 jaar geleden startte Eduard zijn Caesar Groep carrière
  Lees meer

  Werken bij Caesar Experts: Boy de Wit

  In Werken bij Caesar Experts vragen we diverse mensen uit ons team naar hun werk. Vandaag is Boy de Wit aan de beurt! Boy heeft in 2016 zijn dienstverband bij
  Lees meer

  Werken bij Caesar Experts: Koos Rodenburg

  In Werken bij Caesar Experts vragen we diverse mensen uit ons team naar hun werk. Vandaag is Koos Rodenburg aan de beurt! Koos startte zijn carrière bij Caesar Experts een kleine
  Lees meer

  Gerelateerde vacatures

  Medior Java Developer bij Caesar Experts

  Utrecht, Utrecht, Nederland

  Lees meer