Skip to content

Over ons

Tevredenheid boven alles

Onze kennis is jouw macht

Caesar Experts, onderdeel van de Caesar Groep, helpt organisaties al meer dan 25 jaar hun business doelstellingen te realiseren. Voor jou ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren wij vernieuwende IT-oplossingen. Zodat jij verder kunt met de uitdagingen van morgen. Dit doen wij door consultancy, detachering, beheer en het managen van projecten.

Onze technologische kennis is onze kracht. Wij weten wat er speelt en wat er van ons wordt verwacht. IT-projecten zijn vaak complex. Wij maken ze voor jou eenvoudig, overzichtelijk en efficiënt. Wij leveren niet alleen, wij creëren iets. Samen met jou. Want tevreden cliënten gaan bij ons boven alles.   

Ons DNA

Respectvol, bevlogen, coöperatief, enthousiast, betrouwbaar: het zit bij al onze werknemers in het bloed. Wij hechten veel waarde aan een langdurige relatie met onze klanten. Gedrevenheid en inlevingsvermogen zijn onze handelsmerken.

Onze werkwijze

Samen leggen we de kernelementen van onze samenwerking vast. Op basis daarvan geven wij een tevredenheidsgarantie af. Wij nemen meer dan expertise mee in onze samenwerking. Door onze jarenlange ervaring hebben we een eigen aanpak ontwikkeld. Een aanpak die we geregeld evalueren en aanpassen aan de nieuwste technologieën en oplossingen.

Ben je benieuwd wat Caesar Experts voor jou kan betekenen? 

  Kom ook bij ons werken

  Wilco is Business Analyst en Scrum master. Hoe ervaart hij Caesar Experts?

  “Medewerkers, daar zit de kennis en kunde. Collega’s stimuleren mij om te groeien. Samen kunnen we tot hele mooie dingen komen.”

  Onze Partners

  Werken bij Caesar Experts: Eduard Haaijer – deel 2

  In Werken bij Caesar Experts vragen we diverse mensen uit ons team naar hun werk. Vorige week vertelde Eduard Haaijer over zijn werk bij Cannock, vandaag legt hij uit wat zijn
  Lees meer

  Werken bij Caesar Experts: Eduard Haaijer – deel 1

  In Werken bij Caesar Experts vragen we diverse mensen uit ons team naar hun werk. Vandaag is Eduard Haaijer aan de beurt! Ruim 15 jaar geleden startte Eduard zijn Caesar Groep carrière
  Lees meer

  Werken bij Caesar Experts: Boy de Wit

  In Werken bij Caesar Experts vragen we diverse mensen uit ons team naar hun werk. Vandaag is Boy de Wit aan de beurt! Boy heeft in 2016 zijn dienstverband bij
  Lees meer