Oracle

Wij bieden Oracle-expertise voor ieder type organisatie

Een passende Oracle-omgeving voor
een snel veranderende wereld

Wil je jouw stabiele, doorontwikkelde Oracle-omgevingen behouden en toch de volgende stap zetten in eindgebruikerservaring? Ben je op zoek naar een manier om on-premise databases te migreren naar de cloud? Of wil je meer inzicht in jouw data, maar mis je tijd of expertise? Wij helpen je graag verder.

Ondersteunen door detacheren

Al meer dan 25 jaar verdiepen wij ons in de mogelijkheden van Oracle. Na al die jaren is geen één Oracle-gerelateerde vraag ons vreemd. Maak kennis met Caesar Experts en daag ons team uit! Onze Oracle-ontwikkelaars ondersteunen je graag met jouw omgeving.

Onze gecertificeerde Oracle-developers, engineers en DBA-specialisten blinken uit in:

  • Oracle SQL, PL/SQL
  • Oracle Application Express (Apex)
  • Oracle DBA
  • Beheer en modernisatie Oracle Legacy systemen
  • Oracle cloud migratie
  • Oracle’s Autonomous Database
  • Java
  • Oracle BI/Analytics

Oracle cloud migratie

Wil je profiteren van de voordelen van de cloud waaronder kostenbesparing en een snelle, schaalbare omgeving? Wij weten alles van het uitgebreide Oracle cloudportfolio. Onze experts geven advies over IaaS-, PaaS- en SaaS-diensten van Oracle, verzorgen cloud migraties, nemen het beheer van je over of ontwikkelen verder op bestaande Oracle database(s) in de cloud.

Zij gingen je voor

Oracle Autonomous Database

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Platform Cloud Autonomous Services voor jouw organisatie? Wij hebben als één van de eersten in Nederland kennis en ervaring opgebouwd in deze revolutionaire diensten en weten hoe ze kunnen bijdragen aan dienst- en productverbeteringen of veranderingen in de bedrijfsvoering.

Ready to go Analytics

Ontdek de meerwaarde van jouw data. Caesar Experts zou Caesar Experts niet zijn als we niet zelf zouden ontwikkelen op Oracle’s platform. Sinds 2018 bieden wij Ready to go Analytics, een Oracle dienst waarmee je snel inzicht krijgt in jouw data. Ready To Go Analytics is gebaseerd op de Autonomous Datawarehouse Cloud (onderdeel van Oracle Autonomous Database). Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Low-code

Onze Oracle-experts werken waar toepasselijk met low-code. Het bouwen van low-code-applicaties is sneller en gemakkelijker dan reguliere coding. Dat bespaart kosten. Daarnaast is low-code toegankelijk en flexibel. Zo hou je de regie over jouw applicaties, nu en in de toekomst. Ons Oracle-team is bedreven in Oracle Application Express, dat naadloos geïntegreerd is met Oracle-databasesystemen. Oracle Application Express is stabiel en net zo schaalbaar als Oracle zelf.

De meerwaarde
van jouw data

Data is waardevolle input wanneer je wilt innoveren. Hoe waardevol is jouw data eigenlijk en hoe krijg je antwoorden uit grote hoeveelheden ongestructureerde data?

Ontdek Caesar Experts’ Ready To Go Analytics en krijg snel inzicht krijgt in jouw data. 

Wil je meer informatie?

Het Caesar Experts Oracle team helpt je bij het vinden van de juiste antwoorden voor jouw organisatie. Neem contact op met Nadine van de Geer voor meer informatie of maak direct een afspraak

Rodney Piloo

Rodney Piloo

Business Development

+31 (0) 88 2406255